# ELRAH EXCLUSIVE FOR GENTLEMAN

Misi Raya
Sakan 2024

Jana pendapatan tambahan dengan
Projek Raya Elrah Exclusive 2024

Anda ada masalah kurang duit tiap bulan?

Pening kepala duit asyik tak cukup je setiap bulan.
Nak pula dekat-dekat raya, makin banyak duit nak pakai.

Ini lah masanya untuk anda join buat duit lebih dengan Elrah Exclusive.
Raya setahun sekali je, kena lah buat duit kaw-kaw.

Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah

Siapa yang perlu join Projek Raya Elrah Exclusive?

Kenapa kena buat duit lebih untuk raya?

bulan-bintang-blog-raya-1.jpg

Boleh shopping raya

bulan-bintang-blog-raya-2.webp

Nak bagi duit raya dekat budak-budak

bulan-bintang-blog-raya-3.webp

Bagi duit belanja dekat mak ayah

bulan-bintang-blog-raya-4.jpg

Nak buat jamuan hari raya

bulan-bintang-blog-raya-5.jpg

Lepas raya nak pergi travel

bulan-bintang-blog-raya-6-1.jpg

Dah tak perlu ikat perut untuk belanja raya

Risau tak laku?

Tak pandai berniaga?
Bukan alasan anda tak boleh berjaya.

Anda cuma tak tahu cara. Sebab itu kami nak bantu anda dengan:

1.

Kelas & Coaching Eksklusif

Kelas diadakan tiap minggu sehingga habis projek raya.
Kami bawakan coach dan sifu power khas untuk anda

2.

E-Book step by step berniaga online

Terhad untuk 100 orang terawal sahaja

Kenapa anda mesti join Projek Raya Elrah Exclusive?

Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah
Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah

Susah tak?
Mudah sangat. Anda hanya perlu:

1. Daftar Dropship

2. Promote di media sosial dan kenalan

3. Kumpul Order

4. Hantar pada HQ

Yuran RM50 sekali seumur hidup je.

Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah

Apa yang anda dapat dengan RM50 ni?

1. Kelas & Coaching Eksklusif (Bernilai RM4999)
2. E-Book step by step berniaga online (Bernilai RM199)

BONUS!

Untuk Top Dropship, kami nak bagi reward best:

1. iPhone

Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah

2. Cruise Trip x2

Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah

3. Gold Bar

Pendaftaran Ejen Raya 2024 elrah

Nilai semua ini RM5,198
Tapi kami nak bagi anda dengan harga RM50 je!

Yang penting, komisyen tinggi sehingga RM20 untuk sepasang baju

TAPIII!

Tawaran terhad untuk 100 orang pertama

Macam mana nak mula?
Ikut je langkah mudah di bawah:

Pilih pakej anda

Isi nama, alamat & no telefon

Buat pembayaran yuran

Join Telegram yang disediakan dan tunggu update dari admin

Pilih pakej anda

Isi nama, alamat & no telefon

Buat pembayaran yuran

Join Telegram yang disediakan dan tunggu update dari admin

Duit Raya Elrah 2024

PENDAFTARAN AKAN TAMAT

Pilih Pakej Anda Sekarang:

Ada Soalan?