Buat Duit Online Dengan Elrah Exclusive

buat duit online

Mudah sangat nak buat duit online sekarang ni, semua benda dah di hujung jari. Dah masuk tahun 2024, semua orang kena pandai cari jalan untuk buat duit dengan mudah. 

Nak raya ni mesti ramai yang tercari-cari cara buat duit online sebab nak cari duit lebih untuk belanja raya kan?

Di Elrah Exclusive, kami ada tiga cara mudah kalau anda nak buat duit online:

  1. Jadi affiliate
  2. Jadi dropship
  3. Jadi ejen

Tapi dalam artikel ini, kami kongsikan step-by-step untuk anda buat duit dengan mudah melalui sistem affiliate Elrah Exclusive.


Tiga Langkah Mudah Join Affiliate Elrah Exclusive

Kalau anda nak buat duit dengan mudah, anda boleh join affiliate Elrah Exclusive. Tak perlu pegang stok pun, hanya promosikan link dan anda akan dapat komisyen bila ada pelanggan membeli daripada link tersebut.

Mudah kan? Sini kami ajarkan macam mana nak join affiliate Bulan Bintang. Ada tiga langkah mudah yang perlu anda ikut:

1. Daftar Akaun

Yuran pendaftaran dikenakan sekali sahaja. Tiada caj tersembunyi. Anda tak perlu beli apa-apa, malah anda akan dapat harga special jika anda beli baju dari Elrah Exclusive untuk anda sendiri. 

HQ juga akan menyediakan training, group support dan material yang anda perlukan selepas anda mendaftar sebagai affiliate. 

Bila dah daftar, setiap ejen akan terima link affiliate untuk dikongsikan di sosial media seperti Facebook, Instagram, Whatsapp atau Tik Tok masing-masing.

Link affiliate ini berbeza bagi setiap individu. Anda boleh menggunakan pelbagai cara untuk mempromosikan link affiliate anda seperti membuat video sendiri ataupun memuat naik video yang diberikan oleh HQ.

3. Dapat Komisen

Bila ada pelanggan yang klik link affiliate dan buat pembelian, ejen akan terima komisyen. Mudah kan? Sebab itu sangat sesuai untuk anda buat duit raya dengan hanya jadi affiliate Elrah Exclusive.


Luangkan masa 1-2 jam je sehari untuk promosikan link affiliate anda. Sangat mudah dan berbaloi untuk buat duit online sebelum raya. Apa tunggu lagi?

Jom buat duit online dengan sertai affiliate Elrah Exclusive.

1 Comment

  1. […] Baca Juga: Buat Duit Online Dengan Elrah Exclusive […]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *