Koleksi Baju Raya Sedondon Di Elrah Exclusive

baju raya sedondon

Tahu tak yang Elrah Exclusive ada keluarkan baju raya dengan variasi warna yang sama untuk mudah anda cari baju raya sedondon dengan keluarga?

Tak perlu pening nak cari kain untuk buat baju raya sedondon, dekat Elrah Exclusive ni ada lebih 100 warna yang anda boleh pilih supaya boleh sedondon dengan ahli keluarga yang lain. 

Kalau anda punya tema tahun ni warna kuning, kami dah list kan pilihan baju raya sedondon tema kuning yang sesuai untuk digandingkan dengan kaum wanita.

Baca Juga: Tema Warna Baju Raya: Top 10 Idea Tahun 2024


Baju Melayu Magnificient 4.0

Warna: Yellow

Koleksi Baju Raya Sedondon Di Elrah Exclusive baju raya sedondon

Baju Melayu dengan potongan Slim Fit ini direka khas bagi mereka yang mementingkan keselesaan dan pada masa yang sama ingin sentiasa kelihatan kemas. 

Diperbuat dengan material kain Abloh Crepe, kain ini tidak mudah panas. Sesuai untuk dipakai ketika hari raya dan juga majlis keraian yang lain.

Baju Melayu ini direka untuk memudahkan pergerakan si pemakai kerana mempunyai zip di bahagian kiri baju dan mempunyai tiga poket. Setiap pembelian baju Melayu ini akan disertakan sekali baju dan seluar.

Warna: Lime

Koleksi Baju Raya Sedondon Di Elrah Exclusive baju raya sedondon

Jika anda mencari baju Melayu yang berwarna kuning yang tidak begitu menyerlah, maka anda boleh memilih warna Lime.

Baju Melayu warna Lime ini juga adalah daripada koleksi Baju Melayu Magnificient 4.0 yang baru dikeluarkan oleh Elrah Exclusive pada tahun 2023.

Saiz yang tersedia adalah daripada XXS sehingga XXL.


Kurta Matein

Warna: Lime

Koleksi Baju Raya Sedondon Di Elrah Exclusive baju raya sedondon

Anda inginkan kelainan pada tahun ini dengan memilih untuk memakai kurta? Jangan bimbang, Elrah Exclusive juga menawarakan pilihan warna baju raya sedondon yang boleh anda pilih supaya sesuai dengan ahli keluarga yang lain.

Kurta Matein adalah kurta keluaran 2022 yang menggunakan material Kobe Cotton. Kurta ini juga mempunyai pilihan saiz dari XXS hingga ke XXL.


Nak cari baju raya sedondon memang tak susah. Tetapi, jika anda buat pembelian di saat-saat akhir, kemungkinan untuk saiz atau warna yang anda mahukan sudah kehabisan stok.

Jadi, jangan tunggu lama-lama. Meriahkan hari raya anda dengan baju raya sedondon seisi keluarga dengan koleksi dari Elrah Exclusive.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *