Idea Jana Pendapatan Sampingan Tanpa Modal

jana pendapatan

Mudah sangat nak jana pendapatan sampingan, hanya perlu laptop atau telefon bimbit dan internet sahaja. Lebih mudah nak buat duit extra jika anda join team Elrah Exclusive.

Sekarang ni semua benda di hujung jari, rugi kalau tak ambil peluang ini untuk buat duit lebih untuk raya.

Dalam artikel ini, kami kongsikan macam mana nak jana pendapatan sampingan dengan mudah tanpa modal!

Senarai idea jana pendapatan online yang anda boleh cuba!

Dropship

Sangat senang nak jana pendapatan melalui dropship. Anda hanya perlu jual produk orang lain tanpa perlu pegang stok dan buat penghantaran produk.

Ada founder yang tak kenakan apa-apa bayaran tapi ada juga yang mengenakan modal yang kecil sebagai yuran komitmen. 

Jika anda nak jadi dropship bulan bintang dengan menjual baju melayu sangat digalakkan kerana komisen yang bakal anda dapat untuk satu baju adalah RM25.

Jom sertai projek raya bulan bintang. Anda akan dapat komisyen hasil daripada jualan produk pelanggan yang anda uruskan.

Affiliate

Affiliate ni lebih kurang macam dropship. Tugas utama affiliate hanya perlu promosikan link khas yang diberikan oleh HQ untuk anda.

Anda akan dibayar bila orang buat pembelian melalui link yang dikongsikan. Lagi rajin anda promosikan link, lagi banyak komisyen yang bakal anda dapat.

Untuk jana pendapatan dengan menjadi affiliate Bulan Bintang boleh daftar di sini.

Tulis Blog

Kalau anda nak jana pendapatan daripada menulis blog, anda boleh menulis mengenai orang, makanan, filem, muzik atau percutian.

Tapi untuk dapat income daripada blog akan ambil masa yang agak lama sebab anda perlu dapatkan jumlah pembaca yang ramai sebelum anda dapat bayaran.

Blog ni sangat sesuai untuk yang pandai menulis dan tidak mahu bercakap di depan kamera.

Design Poster

Sekarang banyak syarikat yang memerlukan orang yang mahir design untuk buat poster dan sebagainya.

Kalau anda ada kepakaran dalam membuat dan mengedit poster, boleh lah buat freelance untuk jana pendapatan sampingan dengan cara ini.

Influencer

Sekarang ramai yang bercita-cita untuk jadi influencer. 

Kalau anda ada kemahiran mengedit video dan gambar, pandai bercakap di depan kamera dan selalu mengikuti trend terkini, anda pun boleh jadi influencer.

Anda boleh gunakan platform media sosial seperti TikTok, YouTube dan Instagram. Bila bilangan pengikut anda dah ramai, boleh lah anda jana pendapatan dengan buat review pula.


Kelebihan jana pendapatan sampingan (dropship) dengan Bulan Bintang

Tahu tak, tahun lepas jenama Bulan Bintang melonjak naik pada musim Aidilfitri. Ramai betul yang beli baju raya dekat Bulan Bintang.

Nak tahu sebab apa Bulan Bintang jadi pilihan utama?

  • Ada lebih 100 jenis warna baju melayu dan kurta
  • Size yang pelbagai dari XS-5XL
  • Juga ada baju kurung wanita dan budak
  • Jenis baju Melayu yang disukai ramai: Tailored Fit dan Slim Fit
  • 5 design baju kurta kualiti German Cotton
  • Kolaborasi dengan artis terkenal

Kami yakin tahun ini pun Bulan Bintang akan menjadi pilihan rakyat Malaysia. Jadi, kalau anda nak jana pendapatan lebih sebelum raya, inilah masanya. Anda boleh join kami dengan menjadi dropship Bulan Bintang.


Kenapa kena jadi dropship Bulan Bintang?

  • Demand produk yang tinggi
  • Produk senang di jual
  • Profit yang tinggi (sehingga RM25 untuk sehelai baju Melayu)
  • Group support yang padu
  • Bahan marketing disediakan (Video, Gambar, Copywriting)
  • Tak perlu pegang stok, tak perlu packing dan pos produk
  • Reward yang menarik untuk top dropship
  • Kami hanya buka peluang kepada 100 orang terawal sahaja untuk sertai team dropship kami.

Dengan yuran serendah RM50, anda boleh jana pendapatan sehingga 4-5 angka!

Jom daftar dropship bulan bintang di sini!

Baca Juga: Buat Duit Online Dengan Elrah Exclusive

Masa raya ni lah orang buat duit kaw-kaw! Rugi tau kalau tak join kami sekarang. Tinggal beberapa bulan je lagi nak raya. 

Kalau anda berminat untuk jana pendapatan dengan jadi dropship Elrah Exclusive, boleh contact kami.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *